Site Loader

Meer geld verdienen kan waarschijnlijk veel van uw problemen oplossen. In het verleden hebben we het gehad over hoe tieners geld kunnen verdienen, maar voor degenen onder ons die wat ouder zijn, hebben we iets geavanceerder nodig dan de $ 10 die afkomstig is van het maaien van gazons.

1. Doe online enquêtes

Hoewel het afnemen van online enquêtes u op geen enkele manier rijk zal maken, kan een paar minuten van uw tijd u een paar extra dollars opleveren.

Swagbucks

Met Swagbucks kun je punten verdienen en ze vervolgens inwisselen voor cadeaubonnen of geld terug. En de cashback-optie is beschikbaar voor meer dan 1500 retailers, waaronder Amazon, Starbucks, Target enz. Veel opties!

Zo werkt het: u verdient punten door te winkelen via hun portal, enquêtes in te vullen, video’s te bekijken, enz. Het beste is dat u zich gratis kunt aanmelden! Bovendien geven ze momenteel een aanmeldingsbonus van $ 10.

Je kunt ook enquêtes invullen en geld verdienen met Vuljespaarpot.nl.

2. Word freelancer

Als je een talent hebt, is de kans groot dat je je vaardigheid kunt verkopen. Of je nu schrijver, artiest, grafisch ontwerper, fotograaf, etc. bent, er is een freelance optreden voor jou. Laten we een paar mogelijke freelance-hoeken bespreken die u kunt nemen.

3. Word een virtuele assistent

Word een virtuele assistent

Virtuele assistenten kunnen tot $ 16 per uur verdienen. Je kunt parttime of fulltime werken en je schema kan relatief flexibel zijn, zolang het maar overeenkomt met degene voor wie je werkt.

Wat je nodig hebt om een virtuele assistent te zijn:

  • Laptop
  • Headset of mobiele telefoon
  • Goede communicatie vaardigheden
  • Flexibel rooster