Site Loader

Nu er zoveel begrafenisverzekeringen online beschikbaar zijn, is het zinvol om deze optie te gebruiken als u op zoek bent naar bescherming voor uw gezin, zodat u de tijd kunt nemen om alle verschillende soorten verzekeringen en de verschillende tarieven in overweging te nemen. Er is een duidelijke informatievoorziening, die u in een positie van kennis brengt en u zal helpen om de juiste beslissing te nemen.

Er zijn verschillende keurmerken voor termijnverzekeringen, maar in principe gaat het om drie verschillende soorten verzekeringen.

  1. Ten eerste is er de Level Term Insurance. Dit type verzekering is bedoeld om een bedrag ineens uit te keren bij het overlijden van het verzekerde leven of het verzekerde leven, dit type verzekering kan worden gebruikt om onmiddellijke kosten te dekken, d.w.z. uitvaartbelasting openstaande schulden, dit type termijnverzekering kan worden geschreven op basis van zowel een gezamenlijke als een enkele levensfase.
  2. Misschien wel de bekendste vorm van verzekering is die van een hypotheek, die niet voor niets Mortgage Term Insurance wordt genoemd. Het is ontworpen om het afnemende saldo op de uitstaande hypotheek op uw huis te dekken. Het is een zeer kosteneffectief type van de termijnverzekering, omdat het een vermindering van de aansprakelijkheid dekt als een hypotheek daalt, net als het niveau van de dekking. Dit type van levensverzekering kan ook worden geschreven op basis van een enkel leven, of join life.

Waarom kun je een voordeel halen uit een begrafenisverzekering?

Het derde belangrijke type levensverzekering is de Gezinsbijslag, in tegenstelling tot de vorige types, omdat de naam suggereert dat dit type verzekering bedoeld is om een regulier inkomen te betalen, in plaats van een forfaitair bedrag. Dit type polis werd tot voor kort nogal over het hoofd gezien, maar nu de rente zo laag is, wint het aan populariteit, vanwege de extreem grote hoeveelheid kapitaal die moet worden geïnvesteerd om een redelijk niveau van regelmatig inkomen te produceren. Door de route van de Gezinsbijslag te volgen, kunt u soms wel 50% van de premiekosten besparen.

Een begrafenisverzekering heeft behoorlijk wat voordelen

Alle bovengenoemde soorten verzekeringen kunnen verschillende extra voordelen opleveren, zoals dekking tegen kritieke ziekten, gegarandeerde verzekeringsopties, automatisch verlengbare opties, etc. Uiteraard bieden niet alle bedrijven alle voordelen en moet u de kosten van de polis wel vergelijken met de verstrekte uitkeringen. Echter, door online te shoppen voor uw levensverzekering bent u beter in staat om dit voor uzelf te doen en hopelijk zult u uiteindelijk de juiste beslissing nemen.