Site Loader

Author

Hello! My name is Lina Trum, author of this website. My wish is to stay always like this, living quietly in a corner of nature.

Know More

Hoe te winnen in de detailhandel

Retailwinkelen is een populaire manier om goederen te kopen. Het is handig en stelt klanten in staat om een product te zien, aan te raken en te voelen voordat ze een aankoop doen de best geteste hygrometer . Consumenten genieten ook van interactie met personeel, vooral in winkels waar de interactie persoonlijker en memorabeler is dan online.

Wisebitcoin’s Senior Adviser JW Cho bespreekt wat de nieuwe gedecentraliseerde crypto-uitwisseling kan bieden.

 

De blockchain- en cryptocurrency-ruimte is berucht om zijn onwelkome gebruikerservaring. Ondanks de huidige bull-run, worden de meeste gebruikers die zich nu net verdiepen in cryptocurrency-toepassingen, services en uitwisselingen meestal afgeschrikt door het onpersoonlijke karakter van dit alles. Pundix voorspelling is positief.

 

Hoewel dit misschien deel uitmaakt van het decentralisatie-ethos dat kenmerkend is voor de ontwikkeling van deze technologieën, willen de meeste gebruikers dat iemand belt.

 

Professionele handelaren vormen geen uitzondering op deze regel. Dit is de reden waarom een ​​nieuwe gedecentraliseerde crypto-uitwisseling in dit opzicht een drastische verbetering biedt.

 

Wisebitcoin staat erom bekend 24/7 ondersteuning te bieden, naast vele andere belangrijke functies. De beurs trekt de aandacht van professionele handelaren die op zoek zijn naar een snelle maar betrouwbare handelservaring. Finance Magnates ging zitten met Wisebitcoin’s Senior Adviser JW Cho voor meer informatie.

 

 

Wisebitcoin

Meneer Cho, bedankt dat u de tijd heeft genomen om bij ons te komen zitten. We zijn getuige van een ongekende bull run, wat hoopt u erop?

Ik hoop op de toekomstige ontwikkeling van de markt. Het aantal unieke crypto-wallet-adressen groeit en er zijn momenteel meer dan 34 miljoen wallets in gebruik. de beste crypto app is moeilijk te downloaden.

 

Het lijkt erop dat meer handelaren secundaire markten betreden dan ooit tevoren en ervaren handelaren zullen hun toevlucht nemen tot hefboomwerking om te profiteren van volatiliteit.

 

Wat voor soort uitwisseling is Wisebitcoin? Kun je een paar kenmerken noemen?

Wij zijn een gedecentraliseerde beurs die drie hoofdfuncties introduceert voor professionele handelaren. Eerst komt de technologie voor bewaring van activa en clearing.

 

Vervolgens rekenen we op een speciaal ontworpen technologie voor gedistribueerde transactieverwerking die hand in hand gaat met de hoge prestaties van de beurs.

 

Last but not least is gediversifieerde liquiditeit. Exchange-partners kunnen bestellingen combineren, liquiditeit delen en toegang krijgen tot de diepte van vele bekende uitwisselingen op het Wisebitcoin-platform.

 

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen Wisebitcoin en andere concurrerende beurzen?

We maken het voor beleggers eenvoudig om succesvolle investeringsbeslissingen te nemen zonder gebruikers van cryptocurrency te worden. Professionele handelaren kunnen naar Wisebitcoin komen om futures te kopen in elk crypto-activum, terwijl ze profiteren van ongeëvenaarde klantenondersteuning, diepe liquiditeit en hoge beveiligingsnormen.

 

Wat zijn de systeem- en cloudverbindingsupgrades die Wisebitcoin heeft geïmplementeerd na de bèta-lancering in 2018?

In 2018 haalden we de krantenkoppen omdat we de eerste crypto-uitwisseling waren die een hefboomwerking van 1:20 bood. Hierdoor groeide ons gebruikersbestand exponentieel, aangezien margehandel op dat moment erg nieuw was. De meeste beurzen boden het slechts op beperkte basis aan.

 

Sindsdien heeft Wisebitcoin een cloudgebaseerd platform geïntegreerd dat de functionaliteit van de uitwisseling verbetert. Het verbindt ons ook met de 12 miljoen gebruikers van de cloud over de hele wereld. Dit is natuurlijk geweldig voor de liquiditeit.

 

Hoe slaagt Wisebitcoin erin om 100x hefboomwerking te bieden bij contracthandel?

We versterken het opwaartse potentieel door een grotere hefboomwerking toe te staan. Met betrekking tot de handel in derivaten Ook stellen eeuwigdurende swaps traders in staat om de waarde van een onderliggend actief te kopen of verkopen, terwijl de unieke voordelen behouden blijven als het gaat om de handel in derivaten.

 

Deze voordelen zijn geen vervaldata, houden nooit het actief aan en swaps die de onderliggende prijs volgen, waardoor ze gemakkelijk short kunnen gaan.

 

Het platform integreert de voordelen van spot- en futures-handel door een eeuwigdurende handelsplatform aan te bieden voor USDT-Swap en Coin-Swap in de futures-beurs.

 

Wisebitcoin stelt professionele handelaren zelfs in staat om een ​​hoge hefboomwerking te gebruiken zonder zich zorgen te hoeven maken over de vervaldatums van futurescontracten.

 

Hoe is het om uw centrale te gebruiken? Wat voor ervaring zou een professionele handelaar hebben?

Niet elke beurs kan de oplossingen bieden die professionele cryptocurrency-handelaren nodig hebben. Op Wisebitcoin zijn er meer dan 100 handelsparen en meer dan 30 stortingen en opnames van cryptocurrencies.

 

We bieden spothandel in meer dan 50 cryptocurrencies, waaronder BTC, USDT en ETH. We bieden ook muntswaps aan op de futuresbeurs en eeuwigdurende handel voor USDT-swaps.

 

Een ander ding om op te merken is dat alle opnames op Wisebitcoin automatisch zijn.

 

Welke rol denk je dat klantenservice speelt in een veld als crypto, dat bekend staat om zijn slechte gebruikerservaring?

Ondanks dat het een gedecentraliseerde uitwisseling is, is het gebruik van Wisebitcoin net als het gebruik van de meer populaire maar minder veilige gecentraliseerde uitwisselingen. De gebruikersinterface is intuïtief en duidelijk.

 

Professionele handelaren worden ook ondersteund door een multicultureel team van financiële professionals die 24 uur per dag beschikbaar zijn voor het hoogste niveau van klantenservice. Elke handelaar wordt bijgestaan ​​door een toegewijde verkoopmanager via livechat of telefoongesprek.

 

De aantrekkingskracht van Wisebitcoin komt from combineert dit met bruikbaarheid, diepe liquiditeit en robuuste beveiliging.

 

Vertel ons over het partnerprogramma van Wisebitcoin.

Wisebitcoin geeft gelieerde commissies meer dan het dubbele van de snelheid van andere beurzen; $ 2,10 om precies te zijn. We bieden ook tools zoals websitebeheer, commissiebeheer, CRM, advertenties en white label-oplossingen die affiliates helpen hun bedrijf te laten groeien.

 

Wat zijn VIP-partners?

VIP-partners zijn aangesloten bedrijven die een bepaald volumeniveau bereiken om 30 procent van de omzet te verdienen. Nieuwe partners die zich na 3 februari hebben aangemeld, worden nu automatisch opgewaardeerd naar het VIP-partnerniveau en ontvangen dubbele handelscommissies, ongeacht het volume.

 

Wat kunnen we in de nabije toekomst van Wisebitcoin verwachten?

 

We zijn op zoek naar uitbreiding van ons partnerprogramma en de pool van stabiele munten. Op de lange termijn zijn we ervan overtuigd dat de kwaliteit van onze diensten ons tot een van de meest gebruikte crypto-uitwisselingen ter wereld zal maken.

 

We bevinden ons ook midden in belangrijke samenwerkingen, zoals onze recente samenwerking met FSV Mainz en Land-FX UK. Onlangs hebben we twee nieuwe belangrijke adviseurs in ons team mogen verwelkomen.

 

Een daarvan is crypto-exchange-expert Lee Sanwgook, die voorheen CFO was bij Huobi Korea en CEO bij BlueHelix Korea.

 

De andere is zijn collega, Andrew Chae, die diende als CSO van Huobi Korea en Co-CEO van Bluehelix Korea. Er komen dus spannende dingen aan.